Porttelefoni

Opringning foretages ved at trykke på knappen til lejemålet der ønskes kontaktet. Etablering af samtale mellem dørstation og telefon skabes ved at trykke på samtaleknappen med mundsymbolet på telefonen i lejligheden. Ønsker man at åbne døren trykkes herefter på den blågrønne knap med nøglesymbolet. Knappen med pæresymbolet har ingen funktion. Knappen med  det overstregede klokkesymbol har tre funktioner: Dels slår det ringetonen fra så når der ringes på døren giver telefonen ikke lyd, dels kan lydstyrken ændres og dels kan ringemelodien ændres. Fremgangsmåde for aktivering af disse funktioner fremgår af den vedlagte betjeningsvejledning.

Adgangskontrol

Nøglebrikken præsenteres for briklæseren i dørstationen. Dette er den firkantede indsats med en lysende grøn diode og et nøglesymbol på. Herefter åbner elslutblikket og døren er åben.

Fejlsøgning på typiske fejl

Telefoner i lejlighed ringer ikke op: Check om knappen med klokken lyser rød. Dette indikerer at den er på lydløs funktion. Man giver et kort tryk for at skifte mellem lydløs og med lyd.